Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Week van Snoep Goed? Kijk dan even bij onze FAQ. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@weekvansnoepgoed.nl

Wanneer vindt de Week van Snoep Goed plaats?

De eerste editie van week van Snoep goed vindt plaats op 17 t/m 23 januari 2022. Uiteraard kun je je ook buiten deze week houden aan het niet ongezond snoepen. Het doel is om Nederland gezonder te laten snoepen!

Ik wil graag mee doen, wat moet ik dan doen?

Goed dat je meedoet! Wanneer je je inschrijft, ontvang je gratis het Snoep Goed Magazine, kun je gebruik maken van leuke kortingen én krijg je van ons tips en support tijdens deze week!Je kunt je inschrijven via deze pagina.

Wat mag ik tijdens de Week van Snoep Goed wel/niet eten?

Ons streven is om iedere deelnemer van de Week van Snoep Goed genoeg inspiratie te kunnen geven voor verantwoorde alternatieve tussendoortjes. Echter zijn de richtlijnen niet zwart/wit. Iedereen mag eten wat bij hem of haar past en bepalen wat haalbaar is. Kortom: iedereen maakt zijn eigen regels. Wij zijn er om jou te inspireren én motiveren om een week lang voor gezondere opties te kiezen. Het einddoel is natuurlijk om meer bewust te worden en geïnspireerd te raken om vaker voor een verantwoord alternatief te gaan.

Kan ik andere mensen motiveren om ook mee te doen?

Ja zeker! We hebben een online toolkit met kant-en-klare posts om te delen op jouw social media. Uiteraard mag je ook je eigen content maken. Vergeet dan niet de tag #iksnoepgoed en #weekvansnoepgoed te gebruiken en ons te taggen @weekvansnoepgoed. Wil je een tip delen via onze website of social media kanalen neem dan contact met ons op via info@weekvansnoepgoed.nl.

Ik wil graag partner of ambassadeur worden van de Week van Snoep Goed, wat moet ik doen?

Heel leuk! Wij komen graag met je in contact. Je kunt ons mailen via info@deweekvansnoepgoed.nl

Mijn vraag staat er niet bij.

Stel je vraag via info@weekvansnoepgoed.nl of stuur ons een DM @weekvansnoepgoed
Contact

info@weekvansnoepgoed.nl