Snoep Goed Box

Snoep Goed Magazine
Snoep Goed Magazine staat vol met handige tips, nuttige informatie, lekkere recepten en handige kortingsvouchers. 72 pagina's leesplezier! Met dit magazine geven wij jou de handvaten, maar jij staat aan het roer!
www.weekvansnoepgoed.nl@weekvansnoepgoedOntvang gratis bij aanmelding van Week van Snoep Goed
Tommies – Snacktomaatjes
De tomaatjes van Tommies zijn niet alleen een lekkere snack, maar zijn bovendien een bron van de vrolijkste vitamines ooit. Waar snackgroenten op tafel komen, daar tovert Tommies een glimlach tevoorschijn. De kwaliteit en smaak van Tommies snackgroentes zijn ongeëvenaard. Niet gek, want Tommies introduceerde als allereerste het snacktomaatje in Nederland.
@tommiessnackgroenten
Fruit Hearts Blueberry - Fruitfunk
Blauwe bes, dadel en appel gevormd in een heerlijk hartje. De Fruit Hearts van Fruitfunk zijn gemaakt van meer dan 98% fruit, vegan en super lekker. De hartjes zijn rijk aan vezels, daardoor worden de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen. In een handige portieverpakking. De Fruit Hearts kun je vinden bij Albert Heijn en in onze webshop.
www.fruitfunk.nl@fruitfunk.nl
Zespri - 3-pack Zespri Green
Fris, pittig en boordevol smaak. De Zespri Green kiwi's zitten boordevol vezels en bevatten het enzym actinidine dat onze spijsvertering kan bevorderen. Wist je dat dit spijsverteringsenzym alleen voorkomt in kiwi's? Deze heerlijke vitamine bommetjes zijn het perfecte Snoep Goed voor elk moment van de dag.
www.zespri.com
@zespri_kiwifruit_nederland
Vitapep - Snack paprika
Vitapep, onze vrolijke en eigenwijzesnackpaprika. Het lekkere tussendoortje voor jong en oud. Een heerlijk frisseoppepper voor op school, tijdens het werk of wat dacht je van de Vitapep alsborrelhapje? Zonder dat je er erg in hebt trakteer je je lichaam op vitamine C!
www.vitapep.nl
@vitapep
BitesWeLove - Flip-its
BitesWeLove Flip-its zijn luchtige chips die we maken van linzen en kruidenmixen. Maar vooral: met véél minder calorieën, en veel meer proteïne en vezels dan vergelijkbare chips. Daarom zeggen wij trots: we flipped crisps! Want van Flip-its eet je zonder gêne een hele zak leeg. Je vindt ze bij Jumbo, Picnic en Crisp.
www.biteswelove.com
@BitesWeLove
FBR - Strawberry Popcorn
FBR heeft niks te verbergen en zet de ingrediënten duidelijk op de voorkant. What you see is what you get! Popcorn ongezond? Nee hoor! We gebruiken alleen maïskorrels en wat olie voor de popcorn in onze FBR Strawberry Popcorn reep. Door de combinatie met aardbei smaakt de popcorn toch heerlijk zoet. Verkrijbaar bij Jumbo, Albert Heijn en op onze webshop.
www.fbrsnacks.com
@fbrsnacks
BEAR - Fruit Rolls Strawberry
Ken je BEAR Fruit Rolls al? Verantwoorde fruit snoepjes gemaakt van 100% fruit (kijk maar op de verpakking!). Rijk aan vezels, geen toegevoegde suikers of andere nonsense en daarom in lijn met de Schijf van Vijf. In elke wikkel zit trouwens een leuk spaarkaartje en op dit moment kun je in totaal ca. 75 unieke dieren kaartjes sparen! Op de website kun je de collectie-tracker downloaden zodat je bij elk nieuw kaartje het dier in kunt kleuren. BEAR is dus lekker, leerzaam én verantwoord! Verkrijgbaar bij: Albert Heijn (snoepschap), Jumbo (tussendoortjes), PICNIC en Holland & Barret.
www.bearsnacks.com
@bear_nederland
Nakd - Blueberry muffin
Alleen fruit en noten samen in een overheerlijke en natuurlijke reep...nākd. repen zijn simpel, verantwoord en vooral heel erg lekker! De repen zijngemaakt van 100% natuurlijk ingrediënten en bevatten geen toegevoegde suikers.Glutenvrij, zuivelvrij, veganistisch en koosjer. Met smaken als Blueberry Muffin, Salted Caramel, Cocoa Delight of Carrotcake hoef je geen concessiesmeer te doen in healthiness wanneer je je favoriete taartje wilt eten.Verkrijgbaar bij o.a. AH, Jumbo, Picnic en Plus.
www.eatnakd.com
@nakd.netherlands
Fruit bites aardbei – Fruitfunk
Fruit bites in de smaak aardbei. Deze fruit bites van Fruitfunk zijn voor 98% gemaakt van fruit. Zonder toegevoegde suikers en helemaal vegan. De bites zijn rijk aan vezels, daardoor worden de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen. Verkrijgbaar in een handige uitdeelzak met daarin portieverpakkingen. De Multibag Strawberry & Apple is verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.
@fruitfunk.nl
Sweet Sensation - 4-pack peren
De Sweet Sensation heeft een prachtige rode blos en uitzonderlijk zoete smaak. Schillen is niet nodig. Gewoon opeten! Naast vitaminen bevat de peer nog meer natuurlijke en gezonde bestanddelen. De Sweet Sensation zit boordevol vezels, genoeg om te voorzien in een vijfde van uw dagelijkse behoefte. Een natuurlijke multivitaminepil, een krachtige antioxidant en een bron van sporenelementen. Deze peer geeft je de power om dóór te gaan!
www.sweet-sensation.eu
@sweet_sensation_nl
Contact

Stichting Week van Snoep Goed

info@weekvansnoepgoed.nl

This is some text inside of a div block.