Zij doen ook mee!

Jessica Mendels

Kindjes niet laten wennen aan te zoet en ouderwets snoep met veel geraffineerde suikers is het beste, maar overstappen naar een betere keus kan iedere dag!

Amber Albarda

Gek genoeg ben ik eigenlijk tegen het begrip 'snoepen': lekkere en gezonde tussendoortjes moeten naar mijn inzien losgekoppeld worden en niet gezien worden als beloning, maar als onderdeel van ons eten. Beloon jezelf met geluksmomentjes zoals een dikke knuffel, gezellige wandeling, een leuk familiespelletje of een warm bad.

Tante Toos Suikerloos

Tante Toos ‘motto ‘snoep zonder troep’ sluit naadloos aan bij de week van Snoep Goed! De missie van Toos is jou en jouw gezin gezond en lekker te laten snoepen. Als je snackt (met mate), doe dit dan op een goede en verantwoorde manier. Dit hoeft ook zeker niet moeilijk, duur of niet lekker te zijn. De week van Snoep Goed laat dit zien en helpt je op weg.

Ilona Valster

De Week van Snoep Goed vind ik een geweldig initiatief omdat de vele concrete voorbeelden en gezamenlijke challenge verantwoorde tussendoortjes haalbaar maken voor ieder gezin!

De Voedingsjuf

Kinderen zijn nog volop in de groei en in ontwikkeling. Ze hebben voedingsmiddelen nodig die hier aan bijdragen. Met de week van Snoep Goed krijgen ze tips en tools om andere keuzes te kunnen maken. Dit initiatief steun ik van harte!
Contact

info@weekvansnoepgoed.nl